Lille Nor

Event Calendar

Back to All Events

BABYAFTRYK

BABYAFTRYK FREDAG D. 1.2.19 KL. 10:00-17:00 HOS LILLE NOR

Lille Nor åbner dørene til et hyggeligt event, hvor de keramiske designere fra det nyopstartede firma Babyaftryk.dk besøger butikken og laver babyaftryk af jeres små guldklumper.

HVAD ER ET BABYAFTRYK?

Et babyaftryk er et keramisk aftryk af din babys, eller dit barns, hånd eller fod sat i den smukkeste hvide eller sorte stentøjsler.

Babyaftrykket er et æstetisk minde om en tid i barnets liv som aldrig kommer igen, men som på denne måde bliver bevaret, så du for fremtiden kan glæde dig over mindet om, hvor lille og nuttet dit barn engang var.

HVEM KAN FÅ LAVET BABYAFTRYK?

Hvis man vil have lavet et aftryk med både hånd og fod, eller en enkelt fod, så kan det klares fra barnet er ca 2 uger (eller 4 kg), til det er ca. 1,5 - 2 år. Håndaftryk kan laves fra samme alder, men op til barnet er ca 7 år. Hvis der er en hund i familien, kan vi også lave poteaftryk.

GODT AT VIDE:

Der er en leveringstid på 2-3 måneder på aftrykket grundet tørretid. Vi er meget omhyggelige med tørretiden for at undgå revner i aftrykket.

Du booker tid til at få lavet babyaftrykket hos Lille Nor, og du kan ringe på 60141610, eller booke tiden i butikken.

Det tager ca 20 min at få lavet aftrykket, hvor det meste af tiden går med, at du aftaler med keramikeren hvad du skal have lavet, og hun gør klar til selve aftrykket. Det er en god ide at barnet har nyklippede negle, da aftrykket bliver pænest uden neglemærker i.

Et sort aftryk af en enkelt hånd eller fod koster 650 kr. Samme aftryk i hvid stentøj koster 700 kr.

Et sort aftryk med hånd og fod på samme plade koster 850 kr. Samme variant i hvid stentøj koster 900 kr.

se mere på babyaftryk.dk eller instagram @babyaftryk.dk

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Earlier Event: November 28
Bæredygtig Bæredag