Lille Nor

Butikken

 
 
LilleNor_2018-07-0406852.jpg

Butikken 

LOPPEBUTIK I BØRNEHØJDE

Lille Nor faciliterer to koncepter for salg af brugte børneting. Reolleje eller Simple Reuse (simpelt kommissionssalg). Se en kort forklaring af de to koncepter til højre og læs mere og uddybende om dem her.

Lille Nor er dog meget mere end blot en loppebutik. Vi forsøger hver dag at skabe et lille univers, hvor 'Reuse og Bæredygtighed' er i fokus. Et sted, hvor du kan gøre et kup, hvor dine børn kan få nogle gode loppestunder med læring og samvær med andre samtidigt med, at du gerne skulle få nye input til en mere bæredygtig livsstil. Hvis du har lyst til at kombinere dit besøg hos os med flere oplevelser - så tag et kig i vores kalender for info vedrørende kommende events og workshops. Her opdaterer vi også løbende vedr. spændende arrangementer i Aarhus og omegn.

Vi befinder os i Aarhus Centrum - nærmere bestemt Frederiks Allé nr. 116. Se kort samt info om parkering her.

 
 

I BUTIKKEN FINDER DU:

  • 67 reoler med alt til børn i alderen 0-14 år. 

  • Sæsonens overtøj i kælderen, der gør det nemmere for dig som kunde, hvis du leder efter noget specifikt knyttet til den sæson, vi er i.

  • Et område med større ting i kælderen så som: Barnevogne, autostole, store legesager, gåvogne m.v.

  • Lille Nors Favoritter; reolen på vej ned i kælderen, hvor vi samler ting fra de billeder, vi senest har lagt op på Instagram & Facebook (markeret som favoritter).

  • Små områder hvor du kan sidde og få en kop kaffe og lidt til maven.

  • Et være-rum med plads til amning, højtlæsning & børneleg.

  • Pusleplads til de mindste.

  • Vores gule hjørne med en kravlegård til baby.

  • Lille Nors' Essentials. Reolerne lige når du kommer ind i butikken med nøje udvalgte og håndplukkede varer.

 
 
IMG_1531.jpg

nærhed & samskabelse

Vi værdsætter, at du bliver en del af Lille Nor i din lejeperiode. Derfor vil vi gerne have, at du bruger butikken ligeså meget, som du har lyst til. Kom gerne også selvom du ikke skal fylde- eller rydde op. Drik en kop kaffe med os - lad os tage en snak.
Er du kreativ, går op i reuse, har en god idé til en workshop i børnehøjde eller lignende? Så tag fat i os! Et kodeord for os er 'samskabelse' - vi udvikler os og får ny viden, når vi samarbejder med andre - og alle er velkomne!

 
IMG_1530.jpg

store vinduespartier

Vi er så priviligerede at have hele 6 store vinduespartier. 2 ud mod Frederiks Allé og 4 ud mod Holbergsgade. Det giver os mulighed for at lave nogle fine opstillinger. Du er meget velkommen til at tage fat i os, hvis du har en god idé eller nogle specifikke ting, du gerne vil have os til at inkludere i udstillingen.

 
 
LilleNor_2018-07-0406889.jpg

vores & din identitet

Vi har hver især vores egen identitet - også når det kommer til reuse og de ting, vi særligt godt kan li'. Vi vil gerne have, at du gør din reol til din egen, da det betyder meget for kunderne, at de 'kan fornemme din historie' samtidigt med, at butikken rummer noget for alle. Alle varetyper og mærker er derfor velkomne! For at bevare en rolig og rød tråd, vil vi dog sætte pris på, at du forsøger at integrere elementer fra butikkens identitet - spørg os gerne til råds. Det er særligt, hvis du benytter kurve eller lignende på din reol. 

 
IMG_1469.jpg

Fra idé til færdig butik

Der behøves ikke være langt fra idé til færdig butik. Aarhus og omegn mangler en loppebutik for børn. Derfor tog ejeren af Lille Nor hurtigt en beslutning i juni 2018 om at åbne i de ledige lokaler i Frederiks Allé med planlagt åbning allerede i september 2018. Følg vores eventyr på @lille_nor_aarhus. Og del gerne dine kup med os på Instagram; #lillenor & #hoslillenor